Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Anouk Hilbolling, ik ben 23 jaar en heb de opleiding Mode en Maatkleding aan het Alfa College in Groningen gedaan. Ik neem je graag mee in het verhaal hoe ik AnouKidz begonnen ben.

Hoe ik begonnen ben

Ik was als kind altijd al graag creatief bezig en toen ik 12 jaar was begon ik met het maken van poppenkleertjes met de hand. Ik kon daar echt uren mee bezig zijn en probeerde dan zo goed mogelijk echte bekende babykledingmerken na te maken. Op mijn 15de kreeg ik de oude naaimachine van mijn oma. Het eerste projectje was een slabbetje en deze lukte ook direct heel goed. Ik bleek er echt talent voor te hebben en leerde mijzelf in een mum van tijd met behulp van voorbeelden op internet en YouTube naaien op de naaimachine. De eerste kledingstukken naaide ik voor mijn zusje en die lukten ook meteen al behoorlijk goed en in de opvolgende jaren werd ik al door diverse mensen gevraagd om iets voor hen te naaien.

Tijdens mijn modeopleiding in Groningen heb ik veel bijgeleerd over de diverse naaitechnieken, maar mijn leerkrachten waren ook al zeer verrast over wat ik allemaal al kon toen ik nog maar net aan de opleiding begon. In de jaren daarna ontstond voor mij langzamerhand de droom om een eigen baby- en kinderkledinglijn op te zetten. Deze droom heeft echt vorm gekregen en op 1 mei 2018 heb ik mijn eigen bedrijf “AnouKidz” ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Waar AnouKidz voor staat

Nog steeds word ik ontzettend blij van elke bestelling die binnenkomt en heb ik van een hobby mijn droombaan kunnen maken. Ik vind het heerlijk om iedere dag bezig te zijn met het maken en inpakken van de leukste bestellingen. De meeste producten worden op bestelling gemaakt in mijn eigen atelier in Nederland. AnouKidz staat dus voor een duurzame productie. Ik kies altijd de beste kwaliteit stoffen en pasvorm uit voor jouw kindje. Regelmatig krijg ik foto’s en mooie reviews van klanten en dat geeft echt voldoening! Mensen blij maken met mijn unieke handgemaakte producten, dat vind ik echt het allerleukste. Jouw bestelling zal dan ook altijd een feestje zijn om uit te pakken.

Aanpassingen zijn ook zeker mogelijk. Een maatje langer qua lengte? Of heeft je kindje een iets smallere pasvorm nodig? Geen enkel probleem, dat kan ik makkelijk voor je aanpassen en dit kost niets extra’s! Wil je een product helemaal naar wens laten maken, dan kan dat ook. Samen in overleg met jou als klant iets unieks samenstellen qua print en kleur vind ik het leukste van mijn werk. Voor aanpassingen en naar wens gemaakte producten, mail je naar info@anoukidz.nl. Ook voor andere vragen en persoonlijk advies, ben ik bereikbaar via mail, de live chat of Instagram.

Veel liefs,

Anouk