Over ons

Mijn naam is Anouk Hilbolling, ik ben 23 jaar en heb de opleiding Mode en Maatkleding aan het Alfa College in Groningen gedaan. Daarvoor was ik echter al lange tijd bezig met het maken van kleding. Toen ik 11 jaar was, begon ik al met naaien. Ik kon uren bezig zijn met het met de hand naaien van poppenkleertjes. Ik probeerde dan zo goed mogelijk echte babykledingmerken na te maken.  

Toen ik op mijn 15de de naaimachine van mijn oma kreeg, begon voor mij het echte werk. Ik bleek er echt talent voor te hebben en leerde mijzelf in een mum van tijd met behulp van voorbeelden op internet en YouTube naaien op de naaimachine. De eerste kledingstukken die ik maakte voor mijn zusje lukten ook meteen al behoorlijk goed en in de opvolgende jaren werd ik al door diverse mensen gevraagd om iets voor hen te naaien. Tijdens mijn opleiding heb ik veel bijgeleerd over de diverse naaitechnieken, maar mijn leerkrachten waren ook al zeer verrast over wat ik allemaal al kon toen ik nog maar net aan de opleiding begon.

In de afgelopen jaren, toen ik dus al heel veel met naaien bezig was, ontstond voor mij langzamerhand de droom om een eigen baby- en kinderkledinglijn op te zetten. Deze droom heeft inmiddels echt vorm gekregen en op 1 mei 2018 heb ik mijn eigen bedrijf ‘AnouKidz’ ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels heb ik ook een eigen atelier, waar ik mijn producten zelf ontwerp en maak. Deze unieke producten op het gebied van baby- en kinderkleding, bedtextiel, verzorgingsproducten, speelgoed en cadeaus zijn te koop via mijn webshop. Ook kunt u altijd contact met mij opnemen via info@anoukidz.nl als u speciale wensen heeft. Graag kijk ik dan samen met u wat ik voor u kan doen.

 

atelier anoukidz

Veel kijk- en shopplezier,

Anouk